Arrangement

19.sep. Lederskab og overskud

RESPEKT FOR OVERSKUDDET – DET BETALER SIG

Overskud kan ikke bare mærkes i kroppen, det kan også mærkes på bundlinjen.
Caroline Heerup, direktør i O Sense, arbejder ud fra forskning i genetik, neuroscience og innovation med forbindelsen mellem det personlige overskud, kroppen og psyken.

Dit overskud afgør nemlig, hvor god du er til at samarbejde og skabe tillid. Hvis dit overskud er småt, bliver din mentale påklædning en rustning, og det gode samarbejde svært at opnå.

Kom og hør, hvordan overskuddet påvirker al din kommunikation. Og få tips til hvordan du selv kan arbejde med dit overskud i hverdagen.

Caroline Heerup har 23 års erfaring som leder, samt en master i offentlig ledelse og en diplom-uddannelse indenfor ledelse. Derudover brænder hun for at skabe overskud til trivsel, fordi det påvirker alle, implicerede og bundlinjen positivt.

Mødet holdes i vores nye lokaler, så har du endnu ikke fået set dem, så har du chancen nu. Vi servere friskbrygget kaffe, te og vand, samt en lille “basse” til kaffen.

 

Bliver du forhindret i at deltage, skal du melde afbud senest 2 dage før kl.12.00. ellers skal du betale et “No show fee” på 250kr. Afmelding sker til Sacha Keller: smk@vordingborgerhverv.dk

 

Program

JA TAK! Jeg vil gerne deltage i:

Dato: 19.09.2019
Tid:8.00. - 10.00.
Sted: Vordingborg Erhverv, Rådhustorvet 4F, 4760 Vordingborg
Pris: GRATIS

Alle felter skal udfyldes