Arrangement

20.aug. Kreativitet og venlighed – en gående opdagelsesrejse!

Til dette sensommer arrangement skal du tage de gode sko på, samt sørge for beklædning som passer til vejret – vi skal nemlig på en inspirerende walk & talk, en gående opdagelsesrejse.

Aftenen startes med lidt til ganen hos “kok og rul”, samt tid til at netværke og få talt med hinanden. Aftenen fortsætter med en gående opdagelsesrejse, hvor vi sammen går på udforskning i “kreativitet og venlighed”, som vigtige ressourcer i at skabe fornyelse og arbejdsglæde i ens virksomhed.

Afrund en arbejdsdag i august med en Walk & Talk i godt selskab med nogle af de over 200 medlemmer af områdets netværk for seje selvstændige med maks. 10 ansatte. Walk & Talk’en vil facilitere samtaler, networking og vidensudveksling omkring arrangementets tema.

Arrangementet foregår delvist på Danmarks venligste vandrerute, Camønoen, som du dermed også får mulighed for at opleve ‘in action’.

Dagens vært, Carsten Ohm er nytilflytter til området med kone og 2 skolesøgende børn. Han har i 25 år arbejdet med mikrovirksomheder og “bevidste virksomheder” og bl.a. lavet konferencer, seminarer, netværk og uddannelsesforløb.

Carsten har arbejdet virksomheder med alt fra 0-10.000 ansatte og faldt for Møn, da han var på udkig efter et sted at lave konferencer og seminarer, der kunne foregå vandrende.

 

Bliver du forhindret i at deltage, skal du melde afbud senest 2 dage før kl.12.00. ellers skal du betale et “No show fee” på 250kr. Afmelding sker til Sacha Keller: smk@vordingborgerhverv.dk

Program

JA TAK! Jeg vil gerne deltage i:

Aktivitet: Tilmeldingsfrist fredag d.16. aug. kl.12.00.
Dato: 20.08.2019
Tid:17.00. - 19.00.
Sted: St. Fanefjord Kirkevej 11, 4792 Askeby
Pris: GRATIS - No show fee 250 kr.

Alle felter skal udfyldes