Arrangement

21. maj Villa Gress, et arbejdsrefugie

Mikrollega Pia Thanning byder velkommen til en hyggelig netværksaften i Villa Gress på Marienborg Gods, her vil Pia give en guidet tur i huset og parken, samt fortælle om refugiets historie. Hun vil også fortælle om egne erfaringer som iværksætter, samt hvordan netop historien kan bruges som værdiskabende faktor, der også kan bane vejen for udvikling og nye indtjeningsmuligheder. Alt imens vi nyder et glas bobler og en lille bid mad.

En mørk vinteraften i december 2014 satte Pia Thanning sin klo på lejekontrakten til det store, spektakulære hus i slotsparken på Marienborg Gods. Det blev startskuddet på opfyldelsen af en mangeårig drøm – og en tilværelse som selvstændig. I huset, som tidligere var forfatter og samfundsdebattør Elsa Gress’ bolig, har Pia skabt et arbejdsrefugium, hvor forfattere, journalister, forskere, designere og andre kreative kan fordybe sig i deres projekter og finde arbejdsro og inspiration i smukke, fredfyldte rammer.
I december 2018 – 4 år efter – bød hun velkommen til kunde nr. 500.

Om Pia

Pia startede sin professionelle løbebane i Bent Fabricius-Bjerres filmselskab, Metronome, hvor hun i over 20 år arbejdede med kommunikation samt de kommercielle discipliner, PR, salg og markedsføring.
Siden har hun arbejdet som projektchef i bl.a. fundraising- og forlagsbranchen. I december 2014 sagde hun sit job op, vinkede farvel til sin gode løn og trygge tilværelse og sprang ud som selvstændig iværksætter.

VIGTIGT – Sådan finder du VILLA GRESS!
OBS!  KØR IKKE IND gennem porten/hovedindgangen, men uden om Marienborg Gods.

Villa Gress ligger så ’hemmeligt’, at du ikke kan finde os med GPS.
Tast IKKE adressen Hollænderivej 7, men sæt GPS’en på Marienborgvej, Stege og følg kørselsvejledningen:

  • Kør ad Marienborgvej frem til Hollænderivej (der, hvor de åbne marker afløses af træer).
  • Drej ind i skoven af Hollænderivej
  • Følg skovvejen mod ’parken’ – ca. 70 m.
  • Hold til højre og fortsæt ca. 200 m. ned ad den fine gamle allé.
  • Hold øje med den sorte postkasse (nr. 7) på din venstre hånd. Der drejer du ind. Du er fremme!

Er du faret vild?  Ring 2060 1768, så guider vi dig.

Det lyder svært, men er pærelet!

3×3

Kunne du tænke dig at præsentere din virksomhed for resten af netværket, så kan du tilmelde dig “3 minutter”. Som navnet indikerer, så får du tre minutters ene taletid, hvor du kan komme med lige det budskab du gerne vil. Der er tre ledige pladser og det er først til mølle. Du tilmelder dig ved at skrive “3×3” efter dit navn i tilmeldingen herunder.

Vi byder på kaffe/te, vand og lidt til ganen – og vi glæder os til at se dig!

Program

JA TAK! Jeg vil gerne deltage i:

Dato: 21.05.2019
Tid:17.00. - 19.00.
Sted: Marienberg Gods, Hollænderivej 7, 4780 Stege
Pris: GRATIS

Alle felter skal udfyldes