Arrangement

24.okt. Themsen Ultra Cycling

Vi har tidligere haft Jacob Themsen Duvander, som oplægsholder til et tidligere netværksmøde. Her fortalte han om hans mission om at gennemføre Race Across America RAAM, om hvordan han måtte starte virksomhed, skaffe sponsorer og lave et helt team af medarbejdere. Jacob er nu hjemvendt efter RAAM og det betyder også at nu er tiden kommet, hvor vi skal høre hvordan det gik.

 

Jacob blev undervejs alvorligt syg og formåede også at besvime alt imens han cyklede, hvilket betød at han måtte lave en DNF (did not finish). Derfor vil hans oplæg handle meget om hvordan man rejser sig igen. Hvordan man tackler det som var drømmen, men snarere endte i en følelse af nederlag. Han vil kort ridse lidt op, om forberedelsen og optakten til RAAM og derefter fortælle om selve turen, og om hvordan man rejser sig selv igen og får nye mål og nye drømme.

 

Til netværksmødet denne gang, er det muligt at få 3 min. til at fortælle om sin virksomhed, hvor man står nu og hvilke visioner man har for sin virksomhed. Du skal blot skrive 3×3 i feltet hvor du skriver dit navn.

HUSK at medbringe dit visitkort. Udover at det kunne blive nødvendigt at dele det ud til nye forretningsforbindelser, så skal det nemlig også i kortholderen, så vi alle kan se hvem vi er.
Vi servere en let anretning, samt kaffe, te og vand.

 

Bliver du forhindret i at deltage, skal du melde afbud senest 2 dage før kl.12.00. ellers skal du betale et “No show fee” på 250kr. Afmelding sker til Sacha Keller: smk@vordingborgerhverv.dk

Program

JA TAK! Jeg vil gerne deltage i:

Dato: 24.10.2019
Tid:17.00. - 19.00.
Sted: Præstø Rådhus, Torvet 10, 4720 Præstø
Pris: GRATIS

Alle felter skal udfyldes