Arrangement

13. nov – Bliv set på de sociale medier

I foråret lærte I om content, nu skal I lære at lave en contentplan.

Makeitmedia kommer og holder en lavpraktisk workshop om hvordan du kan blive bedre til at markedsføre dig på de sociale medier, særligt Facebook og Instagram.
Det vil sige, at du skal huske laptoppen og opladerkablet, for du skal nemlig selv være aktivt deltagende og lære det grundlæggende om annoncering, contentplaner og brugerdrevet indhold.

Med fokus på at få udarbejdet et års- eller månedshjul for din markedsføring på sociale medier, vil du også få viden om hvad brugerdrevet indhold er og hvordan du kan skabe det.
Facebook har i år ændret i deres algoritme og det betyder at dine opslag ikke længere med sikkerhed vises til dine aktive følgere. Dine følgere skal interagere på dit newsfeed for at se dine lækre contentbaserede opslag. Det betyder også at annoncering nok ikke længere er noget du helt kan undgå, men hvordan undgår du så også lige at skyde med spredehagl? Og hvad er forskellen på en annonce og et boost?

Alt det vil Mikkel fra Makeitmedia komme og lære dig en hel masse om. På workshoppen vil der være fokus på at du får udarbejdet materiale med det samme, så du kan gå derfra med en følelse af, at du kan gå hjem og fortsætte arbejdet.

Da det er en 4 timers workshop og det helt sikkert bliver intensivt, sørger vi selvfølgelig for lidt forplejning i løbet af dagen i form af boller med ost og pålæg, kaffe, te frugt og vand.

Program

JA TAK! Jeg vil gerne deltage i:

Aktivitet: Bliv set på de sociale medier
Dato: 13.11.2018
Tid:8.00 - 12.00
Sted: Bosei idrætshøjskole, Evensølundvej 5, 4720 Præstø
Pris: GRATIS

Alle felter skal udfyldes