Arrangement

MikroVirk 2.0 og LAG-midler

På Mikrovirk mødet på mandag 26/2, havde vi egentlig Storstrømsbroen på agendaen.

Da vi endnu venter på en afklaring på omkring, har vi valgt at udsætte det til senere på foråret.

Derfor har vi i stedet grebet chancen for at invitere Ivan Tolborg, der er bestyrelsesformand for LAG Sydsjælland – midler der uddeles til forskellige projekter på Sydsjælland, Møn, Bogø, Lolland og Falster.

Så nu har du muligheden for at høre mere om én af de muligheder, som man har for at søge økonomiskstøtte til projekter i vores område.

Efter indlægget bliver der også mulighed for at stille spørgsmål, og der bliver mulighed for 1-1 samtaler med Ivan Tolborg, hvis man vil høre mere om hvordan man ”gør sig fortjent” til at få støtte til sit projekt.

På dette møde vil vi også introducere Sacha Keller, der fremover kommer til at være fokuseret påMikroVirks udvikling, så vi kan få en endnu bedre platform for både nye og eksisterende virksomheder i Vordingborg Kommune.

 

Den varme stol

Har du en udfordring du gerne vil have input til eller en ting du gerne vil prale med, som kan inspirere andre, så kan du melde dig til at tale i den varme stol – Det gør du ved at skrive “Den varme stol” efter dit navn i tilmeldingen. Der er plads til én i stolen og det er først til mølle.

Vi byder på kaffe/te, vand og lidt til ganen – og vi glæder os til at se dig!

Program

JA TAK! Jeg vil gerne deltage i:

Aktivitet: MikroVirk og Storstrømsbroen
Dato: 26.02.2018
Tid:17.00 - 19.00
Sted: Residens Møen, Langelinie 44, 4780 Stege
Pris: GRATIS

Alle felter skal udfyldes