Det mener langt de fleste af mødets deltagere heldigvis at de allerede har. Dog gik snakken også på, at livet er i balance fordi de har valgt at drive egen virksomhed, netop for at kunne få frirum til selv at bestemme og dermed skabe balancen i livet. Meen de kunne nu heller ikke helt komme udenom, at nogle perioder er mere pressede end andre og der var livet nok ikke helt i balance.

Vi havde inviteret business coach Richard Løwe til at komme og holde et oplæg om netop det, at kunne skabe balance mellem arbejds- og privatliv.
Richard lagde ud med at fortælle om sin egen iværksætterrejse. Vi hørte om de virksomheder han havde drevet og om hvordan han lynhurtigt kom til at blive ansvarlig for en masse arbejdsopgaver, som egentlig ikke helt var det han brændte for, men som følger med det at drive virksomhed. Det betød også at han fik enormt mange opgaver og med det fulgte også et stort ansvar.
Pludselig begyndte han at vågne midt om med tankemylder, hjertebanken og svedeture. Han kunne ikke finde ro. Richard levede i en zombietilstand og følte at han var helt derude hvor kragerne de vender. For at komme ud af denne zombietilstand begyndte han at løbe. Kl.3. om natten trak han i løbeskoene og hurtigt løb han helt op mod 100 km. om ugen. Richard var i stærk ubalance, han havde fået stress.

Da det gik op for ham at han havde fået stress, søgte han desperat efter noget som kunne få ham ud af det. Alt lige fra naturmedicin til akupunktur og til sidst en psykolog. Oplevelsen his psykologen var dog ganske ubehagelig og samtidig et ”wake-up” call. Psykologen afviste ham og sagde at hun ikke kunne hjælpe ham. Det vidste Richard godt hvad betød – han skulle sælge sine virksomheder for at genfinde balancen i livet.

Beskeden fra psykologen betød dog at Richard fandt midlerne til at genfinde balancen i livet og har efterfølgende selv taget en masse uddannelser indenfor selvledelse og klassisk coaching. Han lærte at sige PYT! Og som han så pænt sagde at bruge de 3L – lad lortet ligge! Richard fandt sit rette element, fandt ind til kernen af hvad det er der motivere ham i sit arbejde, så han undgår stress. Derfor arbejder han i dag med at afstresse andre og lære dem hvordan de kan skabe et liv i balance.

 

Efter det meget spændende oplæg, gik vi videre til mødets næste punkt. 3 x 3min. Vi startede med at høre Mikkel fra Asasara Cargo Bikes fortælle hans meget spændende historie om idéen til hans industrielle transport cykel. Marianne Christensen tog over og gav den gas med 3 min. historiefortælling og sidst gik Per Starup på og fortalte om et værktøj til en personlighedstest.

Tiden gik stærkt og folk blev til langt over kl.10.00. for at netværke og tale med hinanden.

 

Næste møde er årets sidste og det er blevet til en SoMe workshop,
som afholdes på idrætshøjskolen Bosei d.13. november kl.8.00. – 12.00.

 

Dog er MikroVirk også blevet inviteret til et arrangement for selvstændige d.28.november kl.17.30. – 19.30.
på Thorsvang på Møn.

 

Sidst men absolut ikke mindst har vi vores julefrokost torsdag d.6. december kl.17.00. – ? I Bårse Samlingshus.