Global Business Vordingborg

GBV er et netværk for dig som har internationale ambitioner.

Har du et produkt, som du ønsker at eksportere, eller kunne du tænke dig kontakt til samarbejdspartnere i udlandet, så kan du kontakte Global Business Vordingborg.

Læs mere...

Innovation og Vækst

Netværket Innovation & Vækst skal fremme salgsmuligheder og bidrage til personlig og forretningsmæssig udvikling, innovation og vækst blandt medlemmerne og deres virksomheder.

Læs mere...


Vordingborg Alliancens Erhvervsnetværk

VAEN er erhvervsnetværket for lokale erhvervsdrivende i Vordingborg-området. Netværket mødes den første torsdag i hver måned.

Netværket giver mulighed for at markedsføre sig over for andre erhvervsdrivende. Der afholdes 10 netværksmøder med spisning og indlæg. Som medlem af netværket får man en række fordele, blandt andet synlighed på netværkets sponsorvæg på Stensved Stadion.

For information om VAEN kan du kontakte John Thomsen, som også er en del af MikroVirk.

Læs mere...

Vordingborg Erhvervsforening

Som medlem af Vordingborg Erhvervsforening er man med til at styrke den samlede erhvervsmæssige udvikling i Vordingborg Kommune. Vordingborg Erhvervsforening arbejder for at fremme samarbejdet mellem erhvervslivet, organisationer og offentlige myndigheder. Som medlem af netværket får man adgang til en række aktiviteter:
• 16-19 møder
• Tema-møder
• Nytårskur
• Generalforsamling

Læs mere...