I et rigtig flot lokale på Jungshoved Præstegaard syd for Præstø, blev der den 28. november holdt MikroVirk møde. Dagens faglige emne indbød til at høre lidt om hvordan man kan arbejde med journalister og medier på en god måde, til glæde for alle parter.

Lars Christensen, journalist fra Sjællandske, fortalte på en positiv og konstruktiv måde, om hvordan man kan arbejde sammen med pressen til fordel for alle parter.

Bl.a. at journalister også er mennesker, som er helt ufarlige at ringe til og snakke med, og som faktisk har et job i at kommunikere nyheder til deres læsere.

Af samme grund sætter de altid pris på et tip eller lidt info fra lokalområdet. Specielt hvis de kan være først med en nyhed. Omvendt kommer de aldrig til at være nogle som bare kommunikerer hvad som helst, bare fordi de får en pressemelding.

Grundlæggende skriver de hvad de skønner kunne være interessant for deres læsere, hvad vi som læsere jo også sætter pris på.

Efter indlægget præsenterede Troels Dyhr-Leighton fra Dyhr Leighton Rådgivning (økonomisk strategisk udvikling og rådgivning), Henrik Westergaard fra MonkeySound (Lyd til både reklame og underholdning fra eget studio) og Frederikke Rasmussen (Jungshoved Præstegaard) deres projekter/firmaer på 3 minutter hver.

Alt sammen inspirerende lytning, hvorefter der var fri snak om bordene i en times tid, som så blev til næsten 2 for nogles vedkommende.

En rigtig god aften i godt selskab, med masser af inspiration.

Næste aktivitet i MikroVirk er den årlige Mikro-julefrokost, som finder sted den 20. december kl. 17.30 – vil du også gerne med? Så tilmeld dig her!