Tak til dem som havde mulighed for at deltage på sidste møde i MikroVirk den 23. januar 2018. Møns Bank bød på kaffe og inviterede inden for i deres dejlige mødefaciliteter, hvor Café Emma leverede en lækker bagel til de sultne.

Aftenens emne var som bekendt Persondatatforordningen og Jonas Christoffersen fra Showitmedia fortalte indgående og godt om den indflydelse persondataforordningen vil få for mange af os. Det bliver, som det tydeligt fremgik, en større omvæltning for os alle sammen. Det er meget tydeligt, at der ligger en opgave for enhver erhvervsdrivende.

De der ikke kunne deltage eller gerne vil vide mere er meget velkomne til at deltage i formiddagsmødet den 20. februar, som Vordingborg Erhverv afholder for alle kommunens erhvervsdrivende. Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Udover informationsmøder er det også muligt at blive hjulpet på vej af lokale kræfter. Jonas Christoffersen afholder nemlig selv et kursus i hvordan du laver din egen ”køreplan” for persondatabehandling – det bliver afholdt den 14. marts fra 9.00 – 16.00. Læs mere og tilmeld dig her.

Snyd ikke dig selv for næste MikroVirk arrangement, d. 26/2 på Residens Møen, hvor vi udover tid til netværk har et indlæg om den nye Storstrømsbro. Du kan tilmelde dig næste MikroVirk-møde her.