Efter en god lang sommerferie blev det endelig tid til at mødes igen. Vi kickstartede netværkets 2.halvår med et stærkt oplæg fra vores lokale motionscyklist Jacob Themsen Duvander, som agter at gennemføre Race Across America.

Personlig power, var temaet for aftenen og det var bestemt noget Jacob havde – og ivrigt delte med de deltagende.

Som iværksætter var det nemt at nikke genkendende til mange af de udfordringer, samt op- og nedture, som Jacob fortalte om. Det her med pludselig at blive projektleder for ens eget lille projekt eller personlige ønske, samt at skulle varetage alle de arbejdsopgaver, som følger med som projektleder, er uden tvivl en af de ting som kommer bag på mange når de starter op som selvstændig. At få solgt sit projekt, produkt, eller ydelse kan for mange være en grænseoverskridende salgsproces. Når man så har fået solgt sit projekt, så står man pludselig med et ansvar overfor andre end en selv. Med det følger ofte et minimum af søvn for at kunne sine mål og timerne i døgnet er heller ikke altid nok.

Jacob formåede helt konkret at fortælle hvad han gør i pressede situationer, hvordan han efter at have siddet i udhuset om natten på motionscyklen og cyklet en 6 – 8 timer mens familien sov, stadig fokuserede på at nå sit mål. Dette samtidig med at han er far og mand til Mille – og forresten så har han også et fuldtidsjob. Det kræver personlig power, styrke og et ualmindeligt højt drive at fortsætte med at jagte drømmen, uden at gå ned med stress. Jacob har for bare et par år siden været ramt af stress og sygdom, hvilket betyder at han i dag gør brug af forskellige coaches så han ikke bliver syg igen.

I sit lettere vilde projekt, har Jacob gjort en masse erfaringer samt gennemgået en personlig udviklingsproces, som har betydet at han ofte bliver presset ud af sin comfortzone. Men det er det, det kræver fortalte Jacob. Ellers ville udviklingen ikke være sket. Havde han ikke være ude og sælge sig selv, her startede han i øvrigt med at gøre brug af sit netværk hvor han øvede salgstaler etc, så havde han ikke skaffet den økonomi som det kræver at udleve drømmen.

Jacob havde en masse på hjertet og deltagerne sugede ivrigt hans personlige power til sig. Aftenen sluttede på traditionel vis med netværking, hvor vi denne gang havde besøg af gæster fra større virksomheder, samt nye mikroleger.