17-02-2020

Workshop – den gode salgstale


Hvordan kan du levere relevant og unik viden til din kunde. Viden som relatere sig til deres passion og behov. Det kan du gennem den gode salgstale.
10-03-2020

Reklame – hvordan?


23-04-2020

Tour de MikroVirk


13-05-2020

Samarbejds- og kundeaftaler


16-06-2020

Kapital


Workshop – den gode salgstale

Hvordan kan du levere relevant og unik viden til din kunde. Viden som relatere sig til deres passion og behov. Det kan du gennem den gode salgstale.

I forbindelse med lanceringen af den nye hjemmeside for MikroVirk, har alle mikrollegaer mulighed for at få deres helt egen virksomhedsprofil på siden. Derfor kan du også komme på denne workshop, hvor du gennem kreative processor ender dagen med at lave den perfekte salgstale, klar til at ligge på din virksomhedsprofil, på LinkedIn, eller på egen hjemmeside. Inden workshoppen slutter hjælper vi dig med at få oprettet din profil.

På workshoppen vil Camilla Bruun Sørensen fra Bruuns Bureau fortælle hvorfor den gode salgstekst er vigtig og ikke mindst, hvad man bør fokusere på i sin tekst. Workshoppen bliver en blanding af viden og teori om tekstopbygning og præsentation, og en god del praktisk arbejde.

Camilla Bruun Sørensen har tidligere været en del af Vordingborg Erhverv og var med til at starte MikroVirk tilbage i oktober 2015. I dag har Camilla startet sit eget kommunikationsbureau, hvor hun til daglig hjælper sine kunder med at skabe synlighed og opmærksomhed med den gode fortælling – både gennem nyhedsbreve, hjemmeside, sociale medier og meget andet.

Vi sørger for lidt let morgenmad og frugt, samt kaffe, te og vand hele dagen.

Workshoppen starter kl.8.00. så kom i god tid, så du kan nå at få lidt kaffe og en bid brød inden vi starter.

Dato: 17.02.2020
Tid: 8.00. – 12.00.
Sted: Bio Bernhard caféen, Adelgade 39, 4720 Præstø
Pris: GRATIS – No show fee 250 kr.

Til oversigt med arrangementer